Remote IT Support

Download hier de software voor remote support voor windows of apple op aanwijzing van uw support engineer

 WINDOWS

 MAC

Een website is nooit af en moet onderhouden worden

Een nieuwe website is leuk maar dan begint het eigenlijk pas. Een website is alleen interessant als er regelmatig nieuwe informatie is te vinden en dat vergt goed contentbeheer. Onderhoud en beheer van je website vraagt tijd, creativiteit en kennis van verschillende disciplines. Je kent het vast wel, het is volop zomer en op de website die je bezoekt staat een kerstaanbieding.

Je zult altijd bezig moeten blijven met je website.

Het onderhouden van uw website bestaat uit verschillende disciplines. Vaak heeft u dit alles niet in eigen huis. Wij onderhouden uw website met verschillende specialisten voor een vast laag bedrag per maand. Ook kijken we naar de veiligheid van de website.

Daarom zorgen we dat de juiste security updates gedaan worden. Wanneer er teksten aangepast moeten worden doen we dit altijd met een garantie van 24 uur. Wanneer je een support contract hebt krijg je geen facturen meer en dat is wel zo makkelijk.

Meer informatie over websitebeheer of direct een offerte aanvragen?

Als wij je website maken dan zullen wij altijd onderhoud meenemen in onze offerte. Heb je al een website en wil je dat wij het onderhoud of beheer van je website gaan doen?