Remote IT Support

Download hier de software voor remote support voor windows of apple op aanwijzing van uw support engineer

 WINDOWS

 MAC

In verband met wat berichten in het nieuws over Google en Chrome willen we je toch even informeren over het hoe, waarom en de oplossing. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Website niet veilig?


Vorige maand kondigde Google aan dat webpagina's met wachtwoordvelden of welke creditcardgegevens verzamelen, per januari 2017 als "niet veilig" worden gemarkeerd wanneer deze webpagina's niet beveiligd zijn met een SSL-certificaat. Dit zal in versie 56 van Google Chrome doorgevoerd worden en naar alle waarschijnlijkheid zullen de overige webbrowsers volgen.

Wat is er inmiddels al gebeurd?
In de huidige versie van Google Chrome (versie 53) zal je waarschijnlijk opgemerkt hebben dat er in de adresbalk een icoontje is toegevoegd. Dit icoontje informeert de bezoeker of de verbinding beveiligd is. Puur informatief.

Wat zegt Google nog meer?
Uiteindelijk is Google van plan om alle http-pagina's als niet-beveiligd aan te geven.
Momenteel markeert Google deze http-websites neutraal, zonder directe waarschuwing.
Dit betekent dus niet per definitie dat de verbinding "veilig" is. Integendeel zelfs, websites zonder SSL-certificaat vormen altijd een potentieel veiligheidsrisico voor de bezoeker.

Wat kun je eraan doen?
Met een SSL-certificaat zorg je ervoor dat jouw website op een beveiligde manier te benaderen is.
Door de website aan te roepen met een extra "s" achter http, dus "https://", zal de informatie van en naar jouw website automatisch versleuteld zijn waardoor deze niet meer leesbaar is voor derden. De bezoeker wordt hier automatisch naar toe doorgezet, dus die merkt hier niets van.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zorgen voor het installeren van een SSL-certificaat zonder dat je website of je email onbereikbaar is. Zoals je van ons gewend bent.